Post by Deleted on Mar 1, 2022 1:33:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Battle Cats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Battle Cats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде бесконачно злато ▞▞▞
▞▞▞ The Battle Cats 2022 version ▞▞▞
Игра је веома заразна и забавна у најмању руку. Али, међутим, ако планирате да потрошите новац на ову игру, веома вас обесхрабрујем да то учините. Ако на крају потрошите новац на игру и планирате да набавите нови уређај, буквално нема шансе да пренесете своје старе податке на нови телефон. Веруј ми. Сећате се да сте видели код за упит да „вратите своје старе податке на нови или исти уређај“, да, то чак ни не функционише, нема подешавања нигде да се унесе.
The Battle Cats የተለመደ gbma
Чини се да сваки пут када се вратим овој игри они само чине шефове све тежим и тежим. лепиња лепиња је једноставно немогуће убити. они прилично покушавају да вас натерају да платите новац за храну за мачке. немојте добити ову игру јер није пријатељска за оне који не желе да потроше ни један пени
ово забавно, али га је тешко добити изузетно ретко, али последња фаза је позвати месец, добио је буфф је супер тешка сада у 2020. је месец последња фаза је лака раније.
Одлична игра плус ја сам љубитељ мачака, тако да је још боље, али сам направио својих првих 11 капсула ретких мачака и прошао кроз њих, а затим отишао до водича за мачке за храну за мачке, али ниједна мачка није била тамо и сада ми треба 1500 мачје хране да урадим поново.
The Battle Cats ง่ายๆ xmgu
Игра има толико садржаја, нивоа са толико различитих механика и непријатеља, то је веома забавна, помало сложена игра која вас чини срећним. Понос је масовно потцењен, а борбене мачке имају шокантне количине садржаја. Волим ову игру, и волим је већ дуго времена. Хвала вам понос што сте нам дали тако невероватно уметничко дело.Не морате да платите да бисте победили, иако то може помоћи. Ако не можете да играте без плаћања, само сте лоши у игри. Штета. Престани да се жалиш.
Дакле, ова игра је веома забавна и вредна бесплатног преузимања. Али, осим ако не потрошите мало новца да набавите неке боље мачке, бићете на неким нивоима дуго времена. На истом сам нивоу већ вероватно око 2 месеца. У питању је оживљавање бахамут-мачке (извини што не знам како да се пише), али је у тој ери и не могу да победим завршни ниво. Али осим неке фрустрације, прилично сам се забавио са овом игром.
То је због тапјои-а, радио сам њихове понуде и оне су нестале, изгубио сам бар 40-45 долара свог времена. Добра игра, , почећу да идем на друштвене мреже и пружам љубав ако се ово реши. Не постоји начин да контактирате тапјои у вези овога осим Твитера, али надам се да ћу ово ускоро променити!
Ова игра има много надмоћних непријатеља и прескупих ствари. 90 мачја храна за 2 ствари са благом? И неке посебне мачке су прескупе као кунгфу мачка. А зашто морамо да платимо 1.500 да бисмо урадили 11 извлачења? То је буквално оно што нас тера да трошимо новац да бисмо добили убер ако желите да набавите убер, само наставите да поново инсталирате игру док је не добијете. Осим тога, неки догађаји су надјачани попут луде мачке када се борите против њих, а онда слаби асф када их имате.
ОНЕ ТХИНГ најбоља игра икада направљена!😀😃
Волим саму игру, волим. Невероватна игра. Оно што ми се, међутим, не свиђа.... је да сам случајно избрисао игру, и апсолутно не постоји начин да повратим своје податке, осим плаћањем правог новца. Додајте податке за чување преко гоогле плаи-а или НЕШТО. Био сам до сада, а сада једноставно немам ништа.
Ова игрица је страва и забавна. Пресао Сам цхаптер 2 са 2 убера,а нисам имао ни 15 треасуре-а из сваког поглавља. Само би хтео да добијем ове луде мачке
Хехе цоол
Дозволите нам да сачувамо у облаку. Изгубио сам две игре јер се број изгубио, једном током селидбе и једном зато што ми се покварио рачунар и нисам могао да повратим податке када је моја ћерка обрисала апликацију са мог телефона. Ово је тако велики проблем за мене од када сам у првој игри лако потрошио преко 100 долара на мачке. Ова игра никада неће добити ни новчића осим ако не уведете чување у облаку. Управо сам га имао на телефону у нади да ћете га једног дана ажурирати, али још увек нисте
Прошло је довољно времена, и мислим да је слободно рећи да је ова игра ремек-дело. Прича и знање су заиста једина ствар која је небитна у игри јер све што треба да знате је да су мачке лоши момци. Играње, када сам први пут почео, изгледало је као обична одбрана торња, али након што бих рекао 6 година играња ове игре, волео бих да се могу вратити на први пут када сам почео да играм. Игра је дефиниција "свежег ваздуха". 10/10 ваифус + класик.
Ово је сјајна игра! Поред чињенице да сам морао да чекам неколико сати због ажурирања, веома је забавно. Не свиђа ми се што има енергије и можда бих смањио цену за сваки ниво. Мачке је смешно видети и њихове цене су такође фер. Молим вас да додате мачку коала. Могао је да има велики нос са мачјим уснама и округлим ушима. Његов напад би биле велике канџе попут вукодлака. Одлична игра.
Изгубио сам сав свој напредак 😭😭😭 као, шта је лоше у трошењу превише хране за мачке? 😢😭😢 али игра је и даље добра...
Смешна игра, свакако пуна сатиричног хумора и нивоа мема мачака и прича о њима. Узимајући то у обзир, може постати мало репетитивно, а онда фрустрирајуће када прођете прву област, јер се напредовање успорава до пузања, а неколико свакодневних ствари које можете освојити не дају довољно кп-а за оно што је потребно вашим јединицама да добију довољно брзо. Ипак, још увек играм, и то је гача игра са много сјајних селекција за прикупљање
Свиђају ми се различите мачке које можете откључати. Такође нема огласа!
најбољи убица времена икад. одлична игра. ко не воли мачке
Заиста уживам у овој игри. Сарадња може бити забавна, а најбољи део је то што се не исплати само победити. Валуту у игри можете масовно зарадити тешким радом.Осећате осећај напредовања док играте и са новим легендарним фазама које се мењају тако често да их чини ангажованим дуго након завршетка главне кампање. Има добру способност понављања. Једино што бих рекао је да бих волео више сарадње.
Добро је, нећу ту да лежим, али неке ствари ми се не свиђају. 1. Зашто дневне награде престају након 30 дана? Дајте ми барем 10 хране за мачке дневно. И 2. Нема користи од гледања рекламе за храну за мачке када даје ЈЕДНУ. ЈЕДНО. ХРАНА ЗА МАЧКЕ. Постоји разлог зашто програмери дају 5 премијум валута. Такође 3. Гацха је ПРЕВИШЕ СКУП ДА бих се мучио са њом. МОЛИМ ВАС СМАЊИТЕ ЦЕНУ.
Једна од најбољих апликација које сам икада играо, ова игра је врхунац квалитета у продавници апликација. Забавно, тешко, занимљиво и заиста неодлучно да вас нервира рекламама и микроскопима; можете рећи да је ова игра прво пројекат страсти, а затим производ. Мислим да би ово заиста могло да расте још више да има Стеам порт - играо бих га чак и више него што већ радим да је то случај.
Стварно ми се свиђа игра. То је тона забаве и зависности. Има много ствари које треба урадити и има добру вредност реприза. Мој проблем је што стално говори да нисам повезан на интернет и говори да има проблема са сервером. Тако да не могу да добијем своје дневне награде и мисије. Недавно је потпуно ресетовао мој налог. Изгубио сам све.
Обожавам ову игру и моја продавница за игру се поквари, каже да чека заувек па не могу да је ажурирам. Хеј, вратио сам се, добио сам нови телефон и поново сам преузео борбене мачке. Волим нову игру борбених мачака и недостају ми слотови за дивље мачке на борбеним мачкама. Недостају ми. И требало би да направите борбене мачке 2. И требало би да направите звучну мачку и репове. Неки људи добијају апликацију која се зове модови за борбене мачке, али је на мом телефону нема. И добијају много ретких карата. Волим твоју игру. ❤❤❤❤❤😊😊😀👍👍
Била је добра утакмица док је трајала. Једног дана игра се насумично избрисала са мог телефона. И нисам сачувао свој код јер нисам планирао да одем ускоро. Па када сам га поново инсталирао, мислио сам да ће то бити као у другим играма у којима је поново преузмете на исти уређај, она ће вас аутоматски пријавити. Будите опрезни, сачувајте свој код да не бисте изгубили забаву мачића у борби.
Најбоља мобилна игра коју сам играо прилично без стреса. Енергија је помало неуобичајена када радим специјалне фазе. Али волим што нема реклама. Разноликост мачака. Фазе нису тешке. Такође имам питање. Могу ли огласи за храну за мачке наградити 5 хране за мачке уместо 1. Хвала пуно понос најбоља игра икада!
Одлицна игрица
The Battle Cats Казуални bno
лично Тхе Баттле цатс је једна од ретких мобилних игара, ако не и једина која може да симулира искуство конзоле и да буде слободна да се игра са забавним контролама и неким од најчуднијих дизајна ликова које ћете икада видети. Ова игра је незаборавна, постоји једна ствар пала је са пет од пет, тешкоћа је веома недоследна, осећа се веома исплативо за победу у поенима, али чињеница да и даље можете да играте кроз целу игру као бесплатна игра и да још увек имате забавно искуство је невероватно Мјау
Забавна игра само бих волео да постоји лакши начин за враћање налога када поново преузмете игру, на пример зашто нам не дозволите да се повежемо са фб или су Гоогле налози уместо да морамо да контактирамо компанију и тражимо од њих да поврате налог сваки пут када се вратимо
Превише је лако изгубити ваш налог. Изгубио сам два добра налога на овој игрици на које сам потрошио новац, тако да вероватно никада више нећу играти ову игру, нажалост.
Апсолутно ОБОЖАВАМ ову игру. Супер је забавно и има толико садржаја! Дао бих јој 5 звездица, али нажалост ова игра не чува ваш напредак. Мој последњи телефон се изненада покварио, тако да је код који сам морао да сачувам свој напредак био бескорисан. Једина ствар коју бих желео да променим у овој игри је спасавање.
тако да заиста волим ову игру, али сам отишао на пакет за 7,99 и добио сам храну за мачке и појачања које сам требао, али нисам добио платинасту картицу за изузетно ретку мачку коју сам требао добити. некако сам изнервирао 7,99 за нешто што сам могао добити са мање
Не плаћају се за победу, стварно зависне и забавне за игру! Боље је од већине игара јер вам не даје додатке! Само када гледате видео записе о храни за мачке. Веома фер и добра игра! Такође је веома забавно, догађаји и сарадње се дешавају сваког месеца, тако да ми никада није досадно!
Игра је била добра, али... управо сам изгубио напредак. да, моја грешка што сам заборавио код, али зар не постоји начин да се постигне напредак аутоматског чувања без ових збуњујућих кодова? Можете се пријавити на фацебоок или гоогле налог..ово је једноставно превише компликовано.
Ово играм због маттсхеа он је екстра иоутубер
Глупоо
Хм и идк
Немојте га инсталирати. То чак и није игра, то је чекање и шанса. Не постоји стратегија без обзира како то покушавате да замаскирате. Благо се заснива на случају и срећи уместо на вештини, тако да буквално играте игру у којој ретардирани мајмун може да победи свакога само зато што је њихова инсталација више него срећна, а овај ретардирани мајмун би освојио све. Без вештине, без стратегије, само насумично кликање до истека времена. Најгора врста игре. Чак ни игра, само симулирана апликација за коцкање из цртаног филма.
Заиста добра игра, забавна за играње и све осим тога што није 5 звездица је тај што сам, када сам преузео игру, забележио свој код за чување. Оно што нисам схватио је да вам је такође потребан код за потврду да бисте добили сачувану игру. Имао сам 2 Убер супер ретка и не могу да уђем у своју игру, стварно је тужно. Све остало у игри је забавно и забавно.
То је добра игра, али дефинитивно је намењена људима који су вољни да се баве. То је тип игре за људе који такође могу да чекају 2+ сата да играју исту фазу изнова и изнова у кратком временском периоду како би наставили овај циклус како би напредовали у касније фазе ако нисте вољни да платите $ Ид дајте му ех, играј се у слободно време. Али немојте улагати новац у то, јер награде нису ни вредне тога. Морао сам научити на тежи начин
Ова игра је сјајна, забавна и смешна! Али нешто ми квари игру. Кад год ми нестане Ви-Фи или сам на борбеним мачкама, одем на веб локацију, јутјуб итд. Пише да је грешка и да ће то углавном трајати 2 ДАНА, али то је обична лаж. Такође пише да живим у различитој временској зони! Хајде понос! То је све што сам могао да кажем. МОЛИМ ВАС ПОПРАВИТЕ ОВО
The Battle Cats სხვადასხვა qft
Dragon City Mobile असल की नकल वाले गेम vjzy
аа
Изузетно сам зависник од ове игре, али тамо бих волео да постоји режим за више играча у којем се можете борити са својим пријатељима. То би било забавно.
Забавно! Када почнете да играте, помислите "ох, мачке убијају псе и остало", а онда из ничега почиње да додаје аниме и мутантске гадости и постаје збуњујуће (бар за мене) јер не знам да ли постоји нешто што ја Недостајем или сам можда само ја, не разумем зашто има анимеа у овоме, али идеја је генерално добра и прилично је забавно играти се и сакупљати храну за мачке за надоградњу. 8/10, превише збуњујуће за мене.