Post by Deleted on Mar 1, 2022 1:36:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Castle TD - Grow Empire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wild Castle TD - Grow Empire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ більше монет хак ▞▞▞
▞▞▞ Wild Castle TD - Grow Empire 2022 version ▞▞▞
Досить весела диверсія. Не повно примусової реклами, що є справжнім плюсом.
Не можу грати в AFK. Чи можна зробити так, щоб екран завжди був увімкненим? Щоденну винагороду можна отримати в автономному режимі. Збільште золото ⛤⛤⛤⛤⛤
Перешкірний виростає замок, навіть герої і навички майже ідентичні. Дуже ліниво, графіка набагато потворніша, немає причин спробувати цю спробу без нових елементів ігрового процесу.
Досягніть максимального рівня за тиждень... Єдина причина, чому ця гра не отримує 1 зірочку, полягає в тому, що грайнд був розважальним з рівня 1-200, але досягнення 481 було дуже невеликим, і я відчував, що ця гра просто марна трата часу. .
До оновлення поставив би оцінку 5.
Good time killer не засипає вас рекламою про покупки
Хороша гра, повторюється і не здається, що вибір оновлення має значення.
Надзвичайно простий і похідний, приблизно настільки ж стандартний, наскільки ви можете отримати, але ви можете зробити набагато гірше, що стосується цього специфічного жанру оборонної гри. Ніякої вимушеної реклами з того, що я бачив, також не з’являлося жодного реального активного часу/грайнда. Я не дотримуюся цього, але якщо ви хочете швидко і просто відволіктися, що займає мало часу, це для вас.
Пристойна гра захисту замку, велика різноманітність веж і героїв. Весело, поки ви не потрапите в платню.
Гра являє собою гру в стилі зали очікування. Це трохи повторюваний і очевидний захоплення готівки, але безкоштовно, я не можу скаржитися.
Досить весело, жодна реклама не з’являється кожні 3 секунди. Також гарна графіка
Добре
Гра весела, широка та розширювальна. Але касовий магазин справді потребує оптимізації: високі ціни на товари Cashshop для тимчасового підвищення.. чому б ми не могли мати постійну швидкість, постійні автоматичні битви та постійне 2x золото, підтримуючи гру...? Купувати золото безглуздо, оскільки воно визначається прогресуванням і накопиченням понаднормового часу ідеально. Крім того, реліквії важко оновити: заощаджуйте 10 мільйонів, а потім оновлення коштують 10+міл за 1%+ досить несправедливо
3D-пограбування з Grow Castle, з багатьма вирізаними речами.
Загалом це хороша гра, але свого роду копія замку Grow
PewPew Live Pelihalli mqc
Круто
Напрочуд добре! Хлопці, приховані дорогоцінні камені. Потрібно завантажити та спробувати, якщо ви хочете відпочити від ігор гача та fps
ОК
Сенкюо
Дуже хороша гра, легка і весела
будь ласка, перевірте мій обліковий запис eyf624 я оновлюю та оновлюю, але моя база залишається незмінною, я думаю, що це помилка, тому що замок більше не змінюється і моє місто. з рівнем 100 замок все ще деревина і не змінюється з рівня 50? добре, я буду грати 2 дні, і я просто оновлю свій замок, якщо моє місто та замок будуть розвиватися, я дам тобі 5 зірок.
Все добре, але підвищення рівня золотої копальні з 17 рівня до 18 фактично знизить рівень доходу, а на 19 рівні він повернуться так само, як і на 17 рівні. Я хочу своє золото!
Це весела гра, яка не вимагає грошей, щоб виграти, але ви можете купувати предмети за вигідними цінами!
більше не цікавий, оскільки в версії 66 генератор i.f зменшує діапазон, а пошкодження зменшується наполовину в останній версії. у мене є 1к в останній версії, але зараз виходить 455.. погано кинути грати не для всіх
Гра хороша, як і концепція. Єдина причина, чому я дав це три рази, це той факт, що немає монетного господарства з шахт або колонії, якщо ви перебуваєте в автономному режимі (тобто не граєте в гру). Я не знаю, чи це задум чи помилка.
Ваша гра зламана... у мене є золота копа 4 рівня, яка становить 720 золота за хвилину. Я не грав 18 годин, потім запускаю гру і маю лише 3k золота?? Видалення та 1 зірка за це лайно.
Останнє оновлення видалило багато переваг, які гравці отримали, зокрема таланти, без компенсації. Не варто витрачати гроші на гру, яка шкодить довготривалим гравцям без компенсації.
Wild Castle TD - Grow Empire Arcade gcf
Wild Castle TD - Grow Empire Arkada ykfm
Точна копія Grow Castle з оновленням графіки, але складнішим, у порівнянні з досвіду, що Grow Castle з постійною бонусною рекламою не потребував повторного виконання рівня для прогресу
Це дійсно весело. Захопився, і реклама також не є агресивною. Вони винагороджують вас золотом, якщо ви вирішите їх подивитися
Хороша гра . . Набридає
Wild Castle TD エンパイアを構築 アーケード lvnc
Як ця гра отримала оцінку 4,9? Починається цікаво, а графіка класна, але дуже швидко стає нудною, просто натиснувши кнопку для переходу на наступний рівень. Нічого подібно до кнопки автоматичного відтворення, щоб ви могли просто дозволити телефону відтворити і піти. Втома від оновлення, як і більшість телефонних ігор, оновлення мало чим відрізняється. Потратив день на гру, але ні копійки на це сміття. Без настирливої реклами, що приємно. Сподіваюся, це допоможе.
Швидка та проста гра з багатьма можливостями для безкоштовного оновлення персонажів та спорядження. Мені подобається цей над багатьма іншими, тому що він не надто складний.
Подобається гра, але не факт, що ви не генеруєте монети, якщо не граєте. Вам потрібно грати безперервно або просто відкрити гру і залишити її працювати, щоб ви могли заробити достатньо, щоб модернізувати вежі та воїнів.
Мені дуже сподобалася гра, поки у мене не закінчилися жетони... їх можна отримати лише за гроші...
Посередня гра захисту з пристойною різноманітністю для нарощування.
Це не така захоплююча гра, як grow castle, тому що етап 400 мої фіолетові самоцвіти на максимумі, і це не має користі. Будь ласка, оновіть більше вмісту
Хороша гра. Єдина проблема полягала в тому, що золото слід було заробляти в автономному режимі. Який сенс шахти, якщо вона заробляє золото лише в Інтернеті.
Я підняв запит, чому вежа генератора I F не працює. Мій відгук видалено. Для цього потрібно дій.
👍