(Android/iOS) Persian Nights: Sands of Wonders hack za povečanje vzdržljivosti
Mar 1, 2022 1:40:23 GMT -5
Post by Deleted on Mar 1, 2022 1:40:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Persian Nights: Sands of Wonders ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Persian Nights: Sands of Wonders IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack za povečanje vzdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Persian Nights: Sands of Wonders 2022 version ▞▞▞
grozna igra,, dolgčas sem bil do solz
Fantabulouse
Všeč mi je bila zgodba, arabske noči. Zaželel bi si, da bi obstajala dodatna igra za igranje, kot večina iger HO. Prav tako bi se rad vrnil, da bi našel preostale oznake palače. To ste videli v igrah Big Fish, kjer je po končani igri to eden od dosežkov, na katerega se lahko vrnete in končate. Zemljevid je kar dober. Igre so bile dobre in tudi HO-ji.
Super
Super igra, všeč mi je bila
To je odlična igra, a želim si, da bi bila brezplačna!!
Persian Nights: Sands of Wonders Cabaran lnl
Užival sem, bilo je logično, napredovanje sceno za prizorom z majhnim hodom naprej in nazaj, da bi našel predmete za pomoč na poti. To ni vedno tako, zato je ta dobil moj glas. Ampak škoda, da ni bonus igre, počutim se malo razočarano zdaj, ko sem končal in ne, nobene igre mi ni všeč, ponavljati se mi je dolgočasno.
Ljubite izzive. Super za igranje
Odlična igra
Vau, res epski! Zdelo se je, da je bilo malo preveč govora, vendar sem zagotovo užival.
danes
Neskončno
Naročite se
Zelo kratek demo. Še enkrat ne bom plačal za nekaj, za kar nisem prepričan, da mi bo všeč. Vsaj pri velikih ribah dobiš en hos, preden je demo končan
Hvala AM za še eno odlično igro! ... obožujem interaktivne dele .. le tako naprej .. Več Prosim ... 👍👍👍😊❤😆
PKn (Ljubljana) 43.1 (2020) PKn (Ljubljana) 43.1 (2020)
Igra je zelo dobra
Persian Nights: Sands of Wonders Seikkailu quu
bakwas aur trda igra
😃 Zelo dobro! Na začetku (2 ali 3 minute) sem ugotovil, da zvoka ni bilo od takrat z ustnicami in je bil počasen in ta problem se je proti koncu ponovil na filmskih prizorih, čeprav se to nikoli ni zgodilo med interaktivnimi deli igre. Zelo dobro dolgo sojenje, preden morate plačati ali prenehati. Všeč so mi dvojni liki in prijazen duhov pomočnik. Rad imam zbirateljske predmete na vsakem prizoru. Igre so v najlažjem načinu le na dotik enostavne, vendar je zato mogoče izbrati težje ravni igranja. Dostojna zgodba in zahvaljujem se vam, da ste dali takšne igre v prodajo, da bi bilo cenovno ugodno, da bi še naprej kupovali več iger. Res je, da ni najboljša, kar sem jih igral (zgodba je malo podobna Disneyjevi "Aladdin, malo domišljijske/otroške zgodbe), vendar je v prvih 25%. OPOMBA: 🍰 + 🎤= 😀-- Želim si, da bi AM vključite bonus igre...bonus igre so kot češnja na torti, blooperji filma ali bis koncerta... občinstvo ali igralec dobi posebno poslastico, ki daje občutek, da je cena TAKO vredno, in skoraj vsi so hvaležni, če dobimo le malo več.
Odlična igra in grafika
Knights of Pythias, or the Independent Order of Odd Fellows. ... 12148 (July 20, 1979, 44 F.R. 43239, 50 U.S.C. App 2251 note).
Kupil sem to igro, vendar ne deluje.. to sploh ni kul..😡 moj denar je pripisan in ne morem igrati te igre... ni kul.. resno ni kul...😠😠
Persian Nights: Sands of Wonders Dobrodružné ckwi
Težke mini igre, a premagljive.. zabavali so se
Dolga igra za denar, kar je dobro. Nekateri deli spet niso imeli smisla. Malo preveč hoditi sem ter tja za vsakdanje predmete, a na splošno dobra vrednost za denar.
PURPLE MOUNTAINS - NIGHTS THAT WON'T HAPPEN - 6:08 ... TROPICAL FUCK STORM - DESERT SANDS OF VENUS - BRAINDROPS - 4:13.
Ne deluje
Ljubi, ljubi, ljubi to igro!
Dobra igra
Persian Nights: Sands of Wonders הרפתקאות dkp
binoculars /b 'nɒkjʊləz/ n, pl daljnogled night vi- ... gulf /g lf/ n zaliv Persian Gulf Perzijski zaliv.
Kul kulise, zabavna zgodba, dolga igra. Zelo domiselno. VEČINA ugank je prelahkih, toda to je zabavna perzijska skrivnost z duhovi! IN ljubim Darriusa.
Zelo prijetno, čeprav ne pretežko. Škoda, da ni bonus igre
Igrano do konca pred oceno. Uživali ste v svetli, ostri grafiki, zanimivih likih in načinu, kako so vas posnetki držali v zanki zgodbe. Hvala A/M za še eno odlično igro.
Čudovita grafika. Lepa zgodba. Odlična glasba. Drugače, v čemer sem užival.
Samo ena težava s to igro, nenehno se zruši. Super frustrirajoče. Čas je za odpoved.
Froglike: The Frog Roguelike Pelihalli rbu
Te igre ne bi mogel bolj ljubiti. Super! Kar tako naprej Dev.
Acta carsologica - USF Digital Collections - University of South ...
Personal a belongings in Phuket and Experience World Travel Trip ...
To je dobra igra, vendar ne toliko, ker je zelo kratka igra, ki jo lahko igramo, moramo plačati, če želimo igrati naprej. Samo ta stvar mi ni bila všeč v vseh igrah artifex mundi.
Čudovita grafika, hiter zemljevid potovanja, zanimiva zgodba. Igralec je občasno del zgodbe in ne le izrezek. Prav prijetno.
❤️❤️❤️