Post by Deleted on Mar 1, 2022 1:50:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kuharska ekipa - Roger restavracijske igre ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kuharska ekipa - Roger restavracijske igre IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veliko denarja hack ▞▞▞
▞▞▞ Kuharska ekipa - Roger restavracijske igre 2022 version ▞▞▞
Na splošno je to odlična igra z veliko edinstvenimi funkcijami, s katerimi se lahko igrajo potrošniki, čeprav je zadovoljiva. Več je mogoče narediti s pestrostjo in zabavnim dejavnikom same igre interno in z več edinstvenimi funkcijami in nadaljevanji, ki bi jih lahko izdali v prihodnosti: )
To je neverjetna igra, ta igra mi je všeč
Cooking Team - Kokin Roger-ravintolapelit Pelihalli pukr
Lepa igra..ne samo hrana..a nekatere ravni so težke.
Želim možnost izbire, kakšne pritrdilne elemente ali pohištvo želim v vsaki sobi! Če igram za svoje zvezde, bi moral imeti to možnost!!!
Igra je res moteča, samo jo odstranite, igre ne morete ustaviti in ko se vrnete k njej, morate začeti od začetka😐😓
Zelo lepa igra in zelo zanimiva, ki jo moram igrati vsak večer 👍
Zakaj lahko vstopim v igro? Zataknjen na zaslonu ni gumba za vstop v igro
Lepa igra, vendar bo prišla le 1 zvezda. Če se raven poveča, potem bi moral dobiti več zvezdic.
To je dobra igra, ki pomaga preživeti čas.....kul grafika in je ena redkih iger, ki vam omogoča, da dobite dragulje, ne da bi jih morali plačati!! Tako da je vedno lepo....
Equipo De Cocina - Juegos de cocina con chef Roger Arcade hfoh
Všeč mi je igra, res bi jo ocenil s petimi zvezdicami, vendar ne, ker je ne morete igrati brez vklopljenih vaših podatkov.
Rising Super Chef - Cocina Arcade fof
Običajno ne dajte 5* ali vnesite ocene, vendar si ta igra to zasluži! Kuhamo, postrežemo, okrasimo. Moja najljubša kombinacija igre. Tako osvežitev pred vsemi vsakdanjimi ugankami. Na višji ravni postane zahtevno, vendar ni nemogoče, če ustrezno nadgradite opremo in strežnike. Potrebna je potrpežljivost in vztrajnost! Všeč mi je možnost oglasov za gledanje po vaši izbiri. Hvala, ker igralcem ne vsiljujete oglasov! Zelo priporočljivo.
Cooking Team - Chef's Roger Restaurant Games እንቅስቃሴ ያለባቸው uti
Odlični igri je všeč ideja kuhanja, da bi dobili zvezdice za obnovo, vendar je dala le 4 zvezdice, ker ne moremo izbrati pohištva in okraskov, prav tako ne moremo izbrati barve, ki bi igro naredila bolj zanimivo, namesto da bi morali vzeti tisto, kar izbere igra
Ta igra je hitra. Dobro narejeno. In všeč mi je dejstvo, da lahko gledam 30-sekundno predogledno igro. To mi pomaga pri odločitvi, ali ga želim igrati ali ne. Obožujem to igro.
Cooking Team - Chef's Roger Restaurant Games እንቅስቃሴ ያለባቸው ytcj
Ko končate stopnje kuhanja, morate čakati mesece na nove izzive.
Igra je bila sprva v redu.Toda ko sem dosegel cilj, ki bi ga moral doseči. Lagali so in se pretvarjali, da nisem dosegel cilja, da bi lahko še naprej zapravljal denar. Igra je prirejena, tako da morate še naprej zapravljati svoj denar. Preizkusil sem isto igro prej in sem jo odstranil. Odstranil jo bom znova za vedno!
Povečanja ne delujejo. Večkrat sem poskusil uporabiti pospeševanje "stregli vse natakarje", povečanja "časa zamrzovanja" in "refill all timeers timeers" in nič se ne zgodi. Za težje stopnje bodo te verjetno potrebne, če pa ne deluje, kaj potem? Odstrani menda. Posodobitev: Ko sem se naučil pravilno igrati igro, nisem imel drugih težav. To je odlična igra in uživam v izzivu.
V kuharskih igrah in to je najboljša igra To je veliko samo meni je ta igra všeč
Odprl sem igro in igra je obtičala na tipu, ki me gleda, samo utripa ... to je to?!
Večinoma je zabavna igra, vendar ne morete pozabiti na dekoracijo, bolje bi bilo, če bi imeli 3 možnosti ali kaj podobnega, da bi lahko oblikovali svojo restavracijo. Strinjam se tudi s tem, kar pravijo drugi, da potrebuješ veliko časa, da si povrneš energijo.
Ta igra je super! v dveh dneh igram 55 stopenj, ta igra je enostavna
Zelo ljubka igra z veliko barvito in edinstveno grafiko.
Pravkar sem začel igrati to igro in je zaenkrat dobra. Nočem, da bi bilo pretežko, zaželi mi srečo.
Igra je zelo zabavna, vendar morate klikniti na določen način, ki postane zmeden. Prav tako naj bi mali prašiček dajal kovance, diamante in ojačevalnike. Kovancev še nisem dobil, sicer bi dal 5 zvezdic.
Ta igra je neverjetna... Rad bi ocenil 5 zvezdic, ampak... nisem mogel, ker diamantov ne postaja več.. Ta igra za večinoma najstnike in tudi otroke bi rad izboljšal več restavracij. Všeč mi je bila ta igra igra veliko...❤️❤️❤️😍😍🤩🥰
Všeč mi je in dober je za ubijanje dolgčasa v času karantene. Vendar se oddelek za delovna mesta ne bi smel ustaviti vsakič po zaključku enega nastopa. Moralo bi biti v zvitku ... Samo predlog. Sicer pa je res dober.
Ne morem več začeti igre. Ne vem, kako naj začnem. Ima težavo..
Všeč mi je igra, vendar nima smisla imeti ojačevalnika, ker ne delujejo, poskusim uporabiti enega v vsakem krogu, vendar ne delujejo in zaradi tega je igra zanič
obožujem igro. Čas hitro beži in vedno je treba kupiti diamante
Nisem tip za igranje iger, vendar je to zagotovo pritegnilo mojo pozornost, všeč mi je, kako realistična se zdi igra itd.
to je tako frustrirajuće. ne najdem kolačka, da bi ga kliknil, da bi ga postregel, zaradi tega izgubljam življenja
Prosim, objavite več nivojev, sem na nivoju 664 in nisem več na voljo, čakam na več ravni pred več kot 2 mesecema, sporočilo "prihaja kmalu" se pojavlja vsakič, če ne, bom kmalu izbrisal, in ljudje samo za vas informacije: v tej igri niti ne porabim pravega denarja 🤗
Obožujem to igro! To igro igram na tablici. Zdi se, da je zaslon igre nekoliko prenapet. Med igranjem igre je težko videti nekatere komponente igre.
Res mi je bila všeč igra, bila je odlična, vendar se pojavlja preveč oglasov. Lahko bi dal 5 zvezdic
Kar naprej zmrzuje. Poskuša samodejno predvajati oglase in zamrzne. Če poskušam predvajati oglase, zamrzne. Brez razdelka za pomoč, ki bi razložil kakršen koli ojačevalnik
Posodobitev ... deluje za moj telefon, zdaj mi je všeč igra, nekaj napak, kot ko sem igral stopnjo, ki je zamrznila .... potrebuje tudi izbiro za pohištvo, ki ni všeč!
grafika ni tako dobra, vendar to še naprej igram, ker mi je všeč koncept in vznemirjenje igre. to igro sem pravzaprav našel
Odlična igra, navdušena nad grafiko in vsem, kar je v njej, vam daje odlično kuharsko izkušnjo ❤️❤️✨ Upam, da lahko tudi drugi izkusijo enako
Povprečna igra daje le kratek čas za dodatne obroke
Neverjetno je igrati tako lepo igro. Naloga in sama zasnova hotela je zelo zanimiva stvar, ki je še nisem imel v nobeni drugi igri kuhanja.
Mislim, da je zaenkrat neverjetna igra, vendar mi ni všeč dejstvo, da vam daje samo eno zvezdico na igro. poskusite izboljšati. hvala za vaše povratne informacije, vendar sem mislil, da se boste izboljšali. res
Ta igra mi je zelo zabavna, vendar je problem, zakaj sem ji dal 4 zvezdice, ker so se oglasi. Oglasi so se nenehno pojavljali in če sem končal z igranjem igre, grem ven oglas, vendar je zabavna igra, vendar priporočam igro, vendar sem malo v redu, če se oglasi včasih pojavljajo, vendar priporočam, da igrate to igro tudi, če ste ok z oglasi❤
To je zelo lepa igra, vendar je nadgradnja kuhinjskih predmetov draga. To je pomanjkljivost te igre. Na splošno je to dobra igra 👍
Še vedno niste odpravili ene od pritožb, več kot eno ne dobimo vseh naših kovancev na vseh ravneh, goljufate nas iz naših kovancev, niste storili ničesar, da bi to sploh poskušali popraviti. V tej igri sem le nekaj stopenj in imajo popolnoma prav, te težave niste odpravili. Verjetno bom spet odstranil to igro, odkar sem igral to igro, je minilo skoraj eno leto in je še vedno niste odpravili
Uživam v tej igri. Všeč mi je, da je zabavna, vendar ne, dokler ne prideš na težko raven hahaha Všeč mi je kakovost te igre!! in zdaj mi ni več dolgčas!!!!
Rad igram to igro. Škoda, da morate imeti dostop do interneta, da začnete igro. Želel bi, da je popolnoma brez povezave
ta igra je zelo razočarana, prosim, ne prenašajte te igre
Priporočil bi jo drugim, je lahka in sproščujoča igra za upravljanje časa.
Zaenkrat mi je ta igra všeč. Edina stvar, ki me preprečuje, da bi jo pobral, je, ko morate nadgraditi opremo, a za to še nimate denarja, tako da ne morete prestati nobene stopnje. To me ne bi toliko motilo, razen dejstva, da ne moreš preseči stopnje, tudi če služiš vsem možnim strankam.
Ta igra se NE naloži tako hitro kot druge kuharske igre, odstranil bom, razlog je v tem, da traja pet do deset minut, da dejansko lahko igram to igro.....NI VREDNO prenesti.
Odlična igra, ki bi vam omogočila, da sami izberete modele za okrasitev, vendar je v celoti zabavna.