Post by Deleted on Mar 1, 2022 1:53:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nightmares from the Deep™: Davy Jones ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nightmares from the Deep™: Davy Jones IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ promo kodları ▞▞▞
▞▞▞ Nightmares from the Deep™: Davy Jones 2022 version ▞▞▞
Əla oyun, amma 5-ci dəfədir ki, şarj edilməməsi ilə bağlı sizinlə əlaqə saxlayıram. Mən 3 dəfə quraşdırmışam oyunu düzəltmişəm!!!!!!!!
İndiyə qədər bəyənin!!
Mən qala çatdı və ipucu öldü qədər oyun Lov3d. Artıq göstərişlər almaq mümkün deyil. Yenidən 5 dollar ödəmək istəmədiyim üçün silə biləcəyimi bilmirəm. Məyus!
İndiyə qədər çox yaxşı!!!
Oynamaq əyləncəli idi
Rairunu cənnət
NERF Epic Pranks! Akcja yqdt
Cəmi 5 dəqiqə oynadığım halda necə rəy yaza bilərəm? Dairələrdə dolaşmağı tamamilə itirdi. 3 dəfə cəhd etdi və hələ də dairələrdə! Xəritə faydasızdır, yalnız birinci hissəni göstərir. İşıqları olan meymun başının istiqaməti yoxdur. Mən 68 yaşlı hardcore oyunçusuyam və NES-dən Android-ə qədər bütün sistemlərdə oynamışam. Bu, oynadığım ən pis oyundur.
Kabuslar seriyasını sevirəm, lakin oyun çox bahadır, məni səhv başa düşməyin, qrafika və hekayə xətti fantastikdir, onu sevirəm və başqa bir kabus oyununu məmnuniyyətlə oynaya bilərdim, ancaq bahalı olmadığı müddətcə.
Hələ də öyrəşməyə çalışıram.
İndiyə qədər yaxşı
Tam oyunun kilidini açdım, lakin əsas menyuya daxil olanda mahjong üçün hələ də tam ekranlı pop-up reklamı alıram.
Əla qrafika və yaxşı hekayə. Kaş ki, tam oyun o qədər də baha olmasın.
Həyəcanlı
Onun pulsuz deməsi xoşuma gəlmir, sonra oyuna bu qədər uzağa girirsən və SONRA davam etmək üçün ödəniş etməlisən... ya pulsuzdur, ya da deyil.
Bu yaxşıdır, onların pulsuz nəşri varmı ki, mən sizə 5 ulduz verirəm
İpucu botton minalardan sonra və çoxlu şikayətlərdən sonra ilişib qalıb..siz heç nə etmirsiniz?! Əlbəttə! Artıq pulunuz var, elə deyilmi?
Hələlik... oyunu bəyənirəm
Qrafiklər həqiqətən gözəl idi
Əla
Çox əyləncəli oyun!
Baxış üçün bir az tezdir, ona görə də hələlik ona 3 ulduz verəcəyəm. Əminəm ki, bunu daha yüksək qiymətləndirəcəyəm. 11/26/17 yenidən, bir az tezliklə nəzərdən keçirilməsini xahiş edirəm. Cəmi 20 dəqiqə oynayırdı.
Oyun üçün ödəniş etdiniz və işarə düyməsi tam doldurulmayacaq... bunun üçün lazım olan hər şey bir yerdə ilişib qalmaq və oyun bitməkdir. Görürəm ki, bu problemi olan bir neçə insan var!!
İpucu düyməsi donmağa davam etməsəydi, əla olardı. İşə yenidən yükləməli oldum, amma yenidən başlanğıca qayıtdım, ona görə də ikinci donmadan sonra yenidən yüklədim və çətinliyə girdim.
Zövq alın, amma nümunə çox qısa idi.
Gizli obyekt, indiyə qədər yaxşıdır.
Boooring
Göstəriş düyməsi işləmir. Düzəlt, plz. Mən oyunun pulunu vermişəm, lazım olanı da elə
Səmət
Çox əyləncəli, münasib qiymət, yaxşı qrafika.
Nightmares from the Deep™: Davy Jones Eventyr xbe
kabuslar
Bu günə qədər yaxşı oyundur.
yaxşı hekayə adı
Oyunlarınızdan həzz alın, lakin bəzən onlar çox qarışıq ola bilər
İpucu düyməsi işləməyi dayandırır və doldurulmur. Rejim səviyyəsini dəyişdirməyə və girov qoymağa çalışdım, lakin uğursuz oldu.
Çox ləzzət aldım, amma daha uzun sürməlidir
Əla oyun! Gözəl Qrafika! Həm gözəl, həm də uzun. Almağa dəyər
Tamam. Amma sona yaxın çökdü
Yaxşı, əyləncəli
Yalnız indiyə qədər Yaxşı oynamağa başladı
Mən lil qardaşıma dedim ki, oyunu aldım, amma yükləmə xətası dedi. Boo!
Çox yaxşı oyun
Nightmares from the Deep™: Davy Jones Piedzīvojumu spēles dab
Hey, niyə onu digər oyunlar kimi pulsuz etmirsən ki, biz ondan həzz ala bilək
Çox yaxşı
Trilogiya üçün yaxşı oyun
Nightmares from the Deep™: Davy Jones Petualangan hfzf
Yaxşı amma tamamlaya bilmirəm